Levertijd

Zoals je hopelijk al hebt gezien, worden alle producten op Daby.nl met de hand gemaakt; vaak op verzoek of bestelling. Makers mogen zelf hun levertijd bepalen. In sommige gevallen loopt dit op tot enkele weken. In veel gevallen kun je deze binnen 1 à 2 weken verwachten.

Wat je kunt verwachten van Daby.nl

  • Makers zullen de levertijd bij ieder product plaatsen, zodat je vooraf weet hoe lang je ongeveer moet wachten op je pakketje.
  • De meeste verkopers maken daarnaast gebruik van Track&Trace. Je zult in dat geval, zodra het pakketje op de post is gedaan, een mail ontvangen met de Track&Trace-code.

Verzendkosten

Ook verzendkosten variëren per product en per maker, zij krijgen hier een eigen keuze in. Sommige verkopers hanteren gratis verzending (dit staat dan bij het product vermeld), de meesten vragen per product een verzendprijs.

Je betaalt per product op Daby.nl een door de maker ingestelde verzendprijs. Daarom zie je op Daby.nl relatief veel setjes staan; dit is om jouw totale verzendkosten te beperken!

Retourbeleid

Omdat de producten op Daby.nl handgemaakt zijn en op bestelling naar wens worden gemaakt, kunnen deze niet worden geretourneerd.

Is er iets niet naar wens? Neem dan vooral contact op met de maker, zodat jullie gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen. Contactgegevens van de makers kun je altijd bij de producten vinden. Mocht je deze onverhoopt niet kunnen vinden, dan kun je uiteraard ook contact opnemen met Daby.nl. Wij brengen je dan in contact met de maker!

Klachten over een product

Omdat de producten op Daby.nl worden gemaakt en verstuurd door onze afzonderlijke makers, is het bij klachten altijd het beste om direct met hen contact op te nemen. Kom je er niet uit met een maker, neem dan contact op met Daby.nl en we helpen je graag verder!