Wat leuk dat je bekijkt of verkopen via Daby.nl iets voor jou is!

Misschien is het goed dat ik me even voorstel. Ik ben Marleen: oprichter van Daby.nl, digital marketing specialist – gespecialiseerd in marktplaatsen – en moeder van Lars.

Waarom Daby.nl?

Het idee voor Daby.nl is ontstaan doordat ik ben opgegroeid in een creatief gezin, maar dat zelf niet bepaald ben. Wél ben ik handig met websites en marketingspecialist van beroep! 1 + 1 = 2, toch?

Samen staan we sterk

Daby.nl is een marktplaats voor makers zoals jij, die een plek zoeken voor de dingen die ze met hart en ziel hebben ontworpen en gemaakt. Omdat het niet voor alle makers makkelijk is om een webshop te maken en runnen – terwijl je eigenlijk liever je éigen producten maakt – springt Daby.nl in dat gat.

We proberen de kosten laag te houden voor jou en een leuke, volledig veilige en functionele website te bieden aan liefhebbers van handgemaakte producten. We navigeren daarmee tussen een niche webshop, maar verenigen de krachten van alle creatievelingen binnen onze categorieën!

Toegestane producten op Daby.nl

Wat helemaal bij Daby.nl past, zijn handgemaakte producten in de categorieën:

 • Baby en peuter
 • Decoratie en lifestyle (voor in / om huis)

Wat niet toegestaan is:

 • Diensten*
 • Medische producten (waaronder zelfgemaakte mondkapjes)
 • Verzorgingsproducten**

* Uitgezonderd: het personaliseren van goedgekeurde producten.
** Uitgezonderd: decoratieve (badkamer)zeep en babyproducten.

Verkoper worden

Verkoper worden is heel makkelijk. Je kunt je namelijk zelf inschrijven! Dit kan via de button hieronder. Zodra je dat hebt gedaan, krijg je per direct een account waarin je kunt werken. Daarnaast neem ik contact met je op om kennis te maken.

Daarna zijn er een aantal stappen die we moeten nemen:

 1. Voorstel
  Daby.nl maakt een voorstel voor de commissie.

 2. Tekenen
  Na akkoord van jouw kant, ondertekenen we allebei een documentje waarop de commissie staat en het feit dat je altijd per direct mag stoppen op Daby.nl, mits je alle openstaande bestellingen hebt verwerkt natuurlijk.

  Ook tekenen we een verwerkersovereenkomst, in lijn met de Europerse privacywet: de GDPR, ofwel AVG. Privacy is een groot goed, daarom hebben we dat goed geregeld in het privacybeleid en het cookiebeleid.

 3. Producten toevoegen
  Jij kan aan de slag met je producten. Zodra je shop is aangemaakt, kun je al producten toevoegen. Deze dien je de eerste keer in ter goedkeuring, zodat we nog snel kunnen doorlopen of alles goed staat.

  De regie is verder aan jou. Jij krijgt mailtjes over binnengekomen bestellingen, je handelt deze zelf af en hebt zelf inzicht in jouw financiën en statistieken.

 4. Live!
  Jouw producten kunnen worden verkocht!

 5. Uitbetaald
  Elke week tot twee weken worden alle makers uitbetaald. Het streven is dit zo snel mogelijk te doen. Transacties worden binnen 24 uur verwerkt en naar de rekening van Daby.nl gestort. Vanaf dan kan ik aan de slag met de uitbetaling naar jou toe.

Ben je er klaar voor om je producten online te zetten? Dan kun je je inschrijven via de pagina hieronder!

Let op: op dit moment is de inschrijfpagina alleen beschikbaar in het Engels. Mocht je er niet uitkomen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Kosten voor verkopen via Daby.nl

Om de website te onderhouden én te verbeteren, vragen we een commissie over gekochte producten. Je betaalt dus alleen als je daadwerkelijk iets verkoopt!

Waarom commissie?

Door commissie te gebruiken als betaalmodel, betaal je alleen bij succes. Dit in tegenstelling tot een maandabonnement of een limiet op het aantal producten of functies. Op Daby.nl kun je gebruik maken van alle tools die beschikbaar zijn (en die breiden regelmatig uit), om jouw producten optimaal neer te zetten. Ik help je bij het instellen en sta altijd klaar voor vragen.