Dit zijn de makers van Daby.nl!

We zijn nog maar bij het begin en zijn intussen keihard bezig om meer makers met mooie producten op de site te zetten! Houd de website in de gaten, of volg de ontwikkelingen via Instagram en Facebook!

Over de makers

De makers op Daby.nl zijn allen zelfstandig ondernemers of hobbyisten, die het leuk vinden om zelf producten te maken. Vaak naast een baan en/of gezin! Van kunstenaar tot haakster, van naaimachine-held tot meubelontwerper, de diversiteit is groot!

Samen staan we sterk, daar gaan we voor bij Daby.nl! Door de krachten te bundelen, zorgen de makers er samen voor dat steeds meer mensen ons ontdekken en lekker kunnen shoppen op hét platform voor handgemaakte producten!

Verkopen op Daby.nl

Ben of ken jij ook iemand die de mooiste creaties maakt en die helemaal past bij het aanbod van Daby.nl of juist een mooie aanvulling is op het aanbod, laat het dan vooral weten! Je kunt via de pagina Verkopen op Daby.nl meer lezen over hoe alles werkt.

Heb je vragen over verkopen op Daby.nl? Neem dan vooral contact op via het contactformulier, of stuur een mailtje naar marleen@daby.nl!