Blijf op de hoogte!

We voegen wekelijks nieuwe makers en producten toe. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Nieuwste babydekens

Nieuwste bijtringen

Nieuwste speenkoorden

Handgemaakte verzorgingsproducten voor baby en kind

Ook voor baby-verzorgingsproducten kun je op Daby.nl terecht. Van de leukste dekens of nestjes -al dan niet zelf samen te stellen- tot bijtringen, helemaal in jouw kleurthema.

Omdat we wekelijks uitbreiden in ons aanbod en er steeds meer makers bijkomen, groeit het aanbod continue! Zowel in nieuwe categorieën als in nieuwe items binnen de bestaande categorieën.

Veiligheid

Handgemaakte babyproducten moeten van goede kwaliteit zijn, om de veiligheid van je kindje te waarborgen. Zeker bij baby- en kinderproducten staat veiligheid voorop. Daarom zijn de materialen in de speenkoorden of bijtproducten allemaal BPA-vrij. Daarnaast worden deze zo zorgvuldig mogelijk geknoopt en gemaakt, zodat niets los kan raken.

De producten op Daby.nl zijn, zoals je hopelijk al doorhad, allemaal handgemaakt. Dat betekent dat onze makers de producten met hart en ziel maken, maar ook dat er iets mee kan gebeuren. Is er iets mis, of twijfel je? Neem dan direct contact op met de maker. Zij denken allemaal graag me je mee!

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Daby.nl!

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.